2A MOSTRA DE CINEMA DOCUMENTAL

Ooooh! Ja s’ha acabat la 2a #MostraResistències. Però estem contentíssimes. Aquests dies La Cinètika ha estat més viva que mai: han vingut gairebé 500 espectadores. Això no ha estat gens fàcil. Per què? Veureu…

Durant tota la setmana, La Cine ha estat assetjada pels mossos de Miquel Sàmper. Portant armes automàtiques, circulant fatxendes en grups de motocicletes, intimidant les veïnes i assistents al cinema… Ens volien atemorir. En aquestes circumstàncies hagués estat fàcil suspendre la mostra i quedar-se a casa, però llavors hauria guanyat la por. Nosaltres valorem el cinema i la cultura com espais de participació política. Per tant, ara més que mai calia seguir endavant, fent justícia al nostre nom!

Volem agrair a cadascuna de les persones que han vingut a la mostra. També a les que no han pogut accedir-hi a causa de l’escenari policial-militar. I especialment a tota la família andreuenca i de més enllà, que ens ha fet suport i caliu. Elles saben qui són.

Si us heu quedat amb ganes de veure algun documental (o voleu fer el tafaner) podeu accedir al FONS DOCUMENTAL de la mostra.

Prometem tornar molt aviat!

#MostraResistències
#LaCineNoEsToca
#NoMarxem
#DoItRight